Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

In 1995 maakte ik kennis met Mesologie. Het breder kunnen kijken naar chronische klachten door  de     
functie / disfunctie
van de organen te meten sprak mij heel erg aan. Het dicht bij de reguliere geneeskunde bezig
zijn met aanvulling vanuit de homeopathie, de traditionele chinese geneeskunde, de ayurveda, de
ortho-moleculaire geneeskunde. Deze holistische aanpak is voor mij de manier om naar klachten van mensen te              
kijken en er in veel gevallen iets aan te kunnen doen. 

 Hiervoor meldde ik mij aan bij de Academie voor Mesologie in Amsterdam voor een 5-jarige HBO+ opleiding Mesologie met daarin een basisjaar anatomie, fysiologie,pathologie en neurologie. Na afronding van de opleiding ben ik nog een jaar co-therapeut in het Integraal Medisch Centrum te Amsterdam geweest. Na afloop hiervan kon ik in 2001 hier een praktijk starten.

Februari 2005 heb ik mijn thesis over Hyperactiviteit(ADHD) verdedigd waardoor ik D.M. (Diploma Mesologie) achter mijn naam mocht zetten.

 In 2006 kreeg ik de kans naast deze praktijk ook een praktijk in een Gezondheidscentrum in mijn toenmalige woonplaats Purmerend te starten waar ook een huisartsenpraktijk en andere disciplines aanwezig waren. Gezien de hoge huurprijs gingen we opzoek naar de mogelijkheid van een praktijk aan huis. Uiteindelijk vonden we een prima geschikte woning in Brunssum en in augustus 2009 verhuisden mijn man Rob en ik naar Zuid Limburg.

Met alle ervaring uit mijn vorige praktijken ben ik hier Mesologie Praktijk Brunssum gestart.

van 2001 - 2008

Integraal Medisch Centrum Amsterdam

2006 - 2009

Gezondheidscentrum Weidevenne Purmerend

vanaf 2009

Mesologie Praktijk Brunssum

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren